Extra Info


Catering

Organiseert u een feest bij u thuis of in een zaal, dan kunt u bij Restaurant Eureka terecht voor de professionele verzorging van de catering. We gaan ter plaatse, dekken de tafel en serveren drank, hapjes en allerhande gerechten. Alles natuurlijk volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen.


Gerechten à la carte

Wil u in het restaurant graag langskomen met een grotere groep van 10 of meer personen, dan kan u ook op voorhand een menu samenstellen. U kunt daarbij een keuze maken uit de gerechten op onze kaart en daarmee een menu samenstellen van bijvoorbeeld drie voor-, hoofd- en nagerechten. We zorgen dan voor speciale menukaartjes voor uw groep zodat de keuze binnen het menu op de dag zelf gemaakt kan worden.


Gerechten naast de kaart

Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld een feestelijke verjaardagstaart als dessert, of wilt u graag een gerecht in uw menu dat niet op de gewone menukaart staat, dan kunnen we dit natuurlijk ook zonder probleem bespreken.
 

Wilt u meer informatie of ontvangt u graag een voorstel op maat, neem dan gerust eens telefonisch contact op via 015 52.93.85 of stel uw vragen via e-mail: info@restaurant-eureka.be